top of page

IRONMAN HAWAII voorbeschouwing


Aloha,

Vooreerst wil ik iedereen bedanken voor de steun. Ondertussen ben ik al 5 dagen in het verre Hawaii. De jetlag is bijna verwerkt en de acclimatisatie begint ook in orde te komen. Het is hier enorm warm en een vochtigheidspercentage van boven de 75% zorgt ervoor dat de wedstrijd komende zaterdag heel zwaar zal worden. Ik heb de voorbije zomervakantie enorm hard gewerkt en getraind voor deze wedstrijd en ben er volledig klaar voor! Zaterdag start ik hier plaatselijke tijd om 7u s'ochtends (bij jullie 19u) aan de wedstrijd. Dit betekent 4 km zwemmen, 180 km fietsen en afsluitend 42 km lopen. Voor de geïnteresseerden: jullie kunnen dit vanuit België live volgen via livestream op de website: http://www.ironman.com/triathlon/coverage/live.aspx#axzz3nuyfUMI8

Sportieve Groeten

Recente posts

bottom of page